Blogg

 

DIY Ballongbue skaper wow-effekt til enhver fest. Den kan brukes som bakteppe for dessertbord, pynt ved inngangen, backdrop for bilder eller festens midtpunkt. Ballongbuene løfter festtema, og er perfekt pynt til bursdag, bryllup, bridal shower, dåp, konfirmasjon, baby shower, temafest og andre anledninger.

Tid: 60-90 minutter (4 meter)

Materialer: Pakken inneholder alle komponenter du trenger for å sette sammen ballongbuen. Du trenger krok, ekstra tau eller vanlig tape, dersom du skal feste ballongbuen på flat vegg. 

Instruksjon: 

“Do It Yourself” ballongbuene kommer i forskjellige farger og temaer. Bildene på nettbutikken viser forslag og inspirasjon som du kan følge og bruke. Det er opptil deg hvordan du vil sette sammen ballongene i forskjellige størrelser og farger. Noen pakker  kommer med kunstige planter og blomster, men det ikke er nødvendig å bruke dem på buen. Andre bruker dem som bordpynt eller girlander. 

 Du bestemmer hvordan du vil henge buen før du begynner. Måle hvor du vil feste eller henge ballongbuen. For tomt og flat vegg, anbefaler vi å bruke krok eller skruer. Det er også lurt å bruke stativer med gjennomsiktig tau. 

Bruk en ballong pumpe eller elektrisk pumpe hvis du har tilgang til en for å fremskynde prosessen.

 Feste ballongene i garland og la minimum 2 mellomrom mellom ballongene. Her kan du alternere ballongene i forskjellige farger og størrelser. 

Henge ballongbuen på veggen, vinduet eller stativet. Du kan også feste begge ender av garland til krokene. 

Lime små ballongene for å fylle opp mellomrommene i ballongbuen. Dette vil gi din ballongbue et fyldigere utseende.

 

 

 

Pynt til Babyshower_Dinpynt

 

Trenger dere tips og inspirasjon til babyshower? Sjekk disse nydelige og søte festartikler, dekorasjoner og forskjellige pynt til babyshower. 

 

OH BABY TEMA

Planlegger du en babyshower? Din Pynt har alt du trenger for at mamma skal føles spesiell med en stilig hvit & gull babyshower. Vår Oh Baby-kolleksjon kommer i de stilige hvite og gullfargene med alt du trenger for å feire en nydelige og elegant babyshower. Husk at vegg dekorasjoner som vifter, banner og ballonger gir ekstra wow-faktor på din fest!

 

 

HELLO WORLD TEMA

 Hello World tema passer perfekt til dere, som elsker delikat og søte farger som minte grønn. Kombinere med enten rosegull artikler og minte grønn og hvit farger artikler. 

Dette temaet kommer "Mum to be" bånd som kan festes rundt magen til soon-to-be mamaen. I tillegg finnes det også babyshower badge kit som dere kan feste til "tante-to-be", "onkel-to-be", "bestemor-to-be" osv. 

 

Pynt til Babyshower_Oh Baby

 

GENDER REVEAL TEMA

Gender Reveal tema er et kjønnsmessig fest hvor ingen vet kjønnet til babyen din. På festen samler alle dine venner og familie rundt for å kunngjøre det på festen.
Del gjestene dine i to, "Team Boy" og "Team Girl", og gi dem babyshower ballonger som tilsvarer kjønn. 
 

Pynt til Babyshower_Gender Reveal

 

ELEFANT TEMA

Et annet favoritt temaer for baby shower er elefanter! Dette bedårende sortimentet av paraplyfanter dekorasjoner, i kombinasjon med blått og grått serviseservietter og og kan gjøres enda mer stilig med blå og hvite viftedekorasjoner,pompoms, vimpler  

 

Pynt til Babyshower_Blå

Elefant tema finnes også i rosa farge!

Både temaer kommer i forskjellige artikler som babyshower invitasjonskort, bordpyntbordduk og gaveesker og andre artikler til giveaway.

 

Pynt til Babyshower_Rosa

 

 

 

 

 

2_1

 

3_1

 

 

 

 

 

B A R N A S  E I D

Vi er inne i de 10 siste dagene av Ramadan. Siste innspurt brukes på ibadah og tilbedelse. Samtidig som vi kjenner på at det det vil bli deilig å komme i mål med ramadan for denne gangen er det alltid veldig vemodig for de fleste av oss. Ramadan er en unik måned. Den beste i året får vi ofte høre. I det vi går mot slutten av ramadan, hører det med at vi begynner å vende fokuset på planlegging til eid og alt som skal forberedes.

Eid er barnas dag, heter det. De skal gledes med godteposer, eidgaver, eidpynt og nydelige eidantrekk. Om du trenger inspirasjon har jeg har samlet alt for dere i dag.

E I D P Y N T

Dette er bilde av fjorårets eidpynt hjemme hos oss. Bokstavballonger i folie får man tak i de fleste stedene for tiden. Det samme med hvite og sorte ballonger. Bruk nettet eller lokale butikkene rundt dere. Jeg kan anbefale å ta en titt på denne nettsiden. Det skal ikke mye til før man får en flott eidvegg. Jeg tenker ofte at det aller enkleste er det peneste – men smak og behag. Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal eidpynte hjemme i år men det blir noe lignende. Enkelt og...

L E S  M E R

 

 

 

Se hvordan @styllingbymalla har pyntet til barnebursdag med Tropisk tema. . 

    

(Ballongbuer sett inneholder 56 ballonger i forskjellige størrelser, falske palmer, ballong tape, garland og pumpe.)

 

Tropisk Fest tema er en kombinasjon av Rosegull og grønne festartikler, men kan også kombineres med andre elementer som hva @styllingbymalla har gjørt.